Algemene voorwaarden

Dance Kidzz

Na de proefles kan uw kind zich inschrijven voor de gekozen dansles. Dit kan door middel van het digitale inschrijfformulier.
U kunt gebruik maken van twee betalingsmethoden: 

- Via automatische incasso ( elke 28ste van de maand ). 

- Jeugd sport & cultuur

- Stichting DoeMee

 

Aanwezigheidsplicht

Het is noodzakelijk dat wij kunnen rekenen op aanwezigheid van de kinderen.
Dit in verband met voor bereiden van eventuele shows. Mocht het zo zijn dat uw kind niet aanwezig kan zijn tijdens de les, kunt u een mail sturen naar info@dance-kidzz.nl of een whatsapp bericht sturen naar de docent van de desbetreffende locatie  - vermeld hierbij je naam en welke les je mist- De meeste locaties hebben ook een groepsapp u mag uw kind ook daar afmelden.

Opzegtermijn

Leden onder de 17 jaar hebben een contractsduur van minimaal 3 maanden. Daarna heeft u een maandopzegtermijn. De opzegdatum staat gelijk aan de laatste dansles. U kunt de opzegging op de volgende manieren verwezenlijken:

- per mail

- een brief met handtekening inleveren bij de docent

- Indien u niet opzegt via de bovenstaande handelingen dient u door te betalen voor de danslessen, tot u opzegt ook hieraan hangt de maandopzegtermijn.

Let op! ook als uw dochter of zoon niet meer naar de dansles is geweest dient u door te betalen tot opzegging van de danslessen.

Vraag altijd om een bevestiging!

 

Aansprakelijkheid

Dance Kidzz is niet aansprakelijk voor verliezen/beschadigen van spullen of eigendommen van de leden. Wij raden u aan om geen waarde volle spullen in de kleedkamer achter te laten.