Algemene voorwaarden

Dance Kidzz

Na de proefles kunt u uw zoon of dochter inschrijven voor de gekozen dansles. Dit kan door middel van het digitale inschrijfformulier, klik daarvoor op de onderstaande link.

Klik hier

U kunt gebruik maken van drie betalingsmethoden: 

- Via automatische incasso ( elke 28ste van de maand ). 

- Jaarlijks

- Jeugd sport & cultuur

- Stichting DoeMee

 

Aanwezigheidsplicht

Het is noodzakelijk dat wij kunnen rekenen op aanwezigheid van de kinderen.
Dit in verband met voor bereiden van eventuele shows. Mocht het zo zijn dat uw kind niet aanwezig kan zijn tijdens de les, kunt u een mail sturen naar info@dance-kidzz.nl of een whatsapp bericht sturen naar de docent van de desbetreffende locatie  - vermeld hierbij je naam en welke les je mist- De meeste locaties hebben ook een groepsapp u mag uw kind ook daar afmelden.

Opzegtermijn

Leden onder de 17 jaar hebben een contractsduur van minimaal 3 maanden. Daarna heeft u een maandopzegtermijn. De opzegdatum staat gelijk aan de laatste dansles. U kunt de opzegging op de volgende manieren verwezenlijken:

- via de website onder het kopje uitschrijven

U kunt ook op deze link klikken

Indien u niet opzegt via de bovenstaande handelingen en u heeft geen contact met ons opgenomen, dient u door te betalen voor de danslessen, tot u opzegt via de bovenstaande mogelijkheden. Let op! Ook dan heeft u één maandopzegtermijn.

Let op! Ook als uw dochter of zoon een (lange) periode niet meer naar de dansles is geweest dient u door te betalen tot nader opzegging van de danslessen. Ook hierbij heeft u één maand opzegtermijn.

 

Betalingen 
De automatische incasso vind elke 28ste van de maand plaats. Valt 28ste in het weekend? Dan wordt het geïncasseerd op de vrijdag voor het weekend.

U betaald een bedrag van €17.50 per maand. Indien je voor de 13de van de maand inschrijft betaald u het volledige bedrag voor die maand. Schrijft u zich in na de 13de van dan betaald u die maand €8.50. De betaling van de danslessen is altijd achteraf. Wij hopen natuurlijk dat het niet zover komt maar mocht het zo zijn dat de betaling na de eerste herinnering uitblijft ( zonder enig contact) betaald u de tweede herinnering €5 na de tweede aanmaning betaald u €8.50. Mocht de betaling toch uitblijven, zonder verder contact, starten wij een incasso traject.

Bij mislukte incasso's wordt bij de eerst volgende incasso €3.00 extra administratie kosten in rekening gebracht. Deze regel wordt ingezet na de twee keer binnen 2 maanden. 

De automatische incasso loopt door tot dat u opzegt zoals hierboven vermeld.

Vragen over betalingen kan naar info@dance-kidzz.nl

 

Eindshow betaling

Betalingen voor de eindshow tickets/kaartjes die zijn aangekocht wordt helaas geen restitutie verleent, tenzij hierbij kan worden aangetoond dat het gaat om (ernstige) familiegevallen en of (ernstige) ziekte van het kind of ouder.

 

Aansprakelijkheid

Dance Kidzz is niet aansprakelijk voor verliezen/beschadigen van spullen of eigendommen van de leden. Wij raden u aan om geen waarde volle spullen in de kleedkamer of elders achter te laten.